Top gear VÄXJÖ

Din dröm

vårt mål

Redan som 3-åring satt jag och ”rattade” mina föräldrars bil tills svetten fullkomligt lackade i pannan. Jag hade en passion, och en dröm. En dröm om att en dag slå upp portarna till en bilfirma med det där lilla extra. Inte vilken bilfirma som helst utan en som stack ut med sin hall av exklusivare bilar och sportbilar. Fortfarande är den där passionen för bilar precis lika stark, och framförallt stiger pulsen lite extra av snabba bilar.

Jag tror på kvalitet, personlighet, service och ärlighet. Och jag tror att just de detaljerna även är viktigast för dig. De snabba, korrekta svaren och den oväntade servicegraden. För hos oss kan du förvänta dig snabb återkoppling oavsett om det gäller ett samtal, sms eller mail – och det där lilla extra genom hela din bilaffär.

Hos oss ska du känna dig trygg när du gör din bilaffär. För vi vill förmedla en känsla. För det näst bästa med just min passion är när jag får vara med hela vägen när just du uppfyller din dröm om din nya bil. För din dröm är vårt mål.

Personligt Bemötande

Ac feugiat ante. Donec ultricies lobortis eros, nec auctor nisl semper ultricies. Aliquam sodales nulla dolor.

Proffessionell kunskap

Quis blandit erat. Donec laoreet libero non metus volutpat consequat in vel metus. Sed non augue id felis pellentesque.

Alltid tillgängliga

Semper leo et sapien lobortis facilisis aliquam feugiat ut diam non tempus et malesuada. Curabitur non bibendum ligula.

Om oss

Vi tror på kvalitet, personlighet, service och ärlighet. Och jag tror att just de detaljerna även är viktigast för dig. De snabba, korrekta svaren och den oväntade servicegraden. För hos oss kan du förvänta dig snabb återkoppling oavsett om det gäller ett samtal, sms eller mail – och det där lilla extra genom hela din bilaffär.

Hos oss ska du känna dig trygg när du gör din bilaffär. För vi vill förmedla en känsla. För det näst bästa med just min passion är när jag får vara med hela vägen när just du uppfyller din dröm om din nya bil. För din dröm är vårt mål.

Erfarenhet du kan lita på

Vivamus id gravida mi, nec ullamcorper purus. Suspendisse ut nibh sagittis lacus viverra aliquam. Praesent ac lobortis mauris, non imperdiet quam. Praesent laoreet elit nisi, id feugiat ante accumsan sed. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.
N

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

N

Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus.

N

Luctus lectus non quisque turpis bibendum posuere.

Vi hittar din drömbil

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sed finibus nisi, sed dictum eros. Quisque aliquet velit sit amet sem interdum faucibus. In feugiat aliquet mollis etiam tincidunt ligula.

Ring för att boka visning

0470-77 77 88

Kundernas omdöme

★★★★★
”Mårtens bemötande är i världsklass mycket jordnära herre och väldigt trevlig. skulle aldrig tveka på att göra affärer om det dyker upp rätt bil igen.”
★★★★★
”Fantastiskt kundbemötande med fullt fokus på vår köpupplevelse.
Tänk att det kan vara så kul och så lätt att byta bil.
Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera ett besök hos Topgear om ni är i köpartagen.”
★★★★★
”En otroligt proffsig bilfirma, jag köpte bil av dom osedd, fick all information och vägledning genom hela köpet. En bilfirma som jag varmt rekommenderar! Är så nöjd med deras sätt att hantera allt och ett otroligt trevligt bemötande på både sms, mail och samtal. Det känns att dom tycker om nöjda kunder.”

öppettider

Daily – 9:30 am to 6:30 pm

Sunday – 08:00 am to 11:30 am

Holidays – 08:00 am to 3:00 pm

Din dröm vårt mål

Kontaktinfo

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

(255) 352-6258

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.