Om oss

Redan som 3-åring satt jag och ”rattade” mina föräldrars bil tills svetten fullkomligt lackade i pannan. Jag hade en passion, och en dröm. En dröm om att en dag slå upp portarna till en bilfirma med det där lilla extra. Inte vilken bilfirma som helst utan en som stack ut med sin hall av exklusivare bilar och sportbilar. Fortfarande är den där passionen för bilar precis lika stark, och framförallt stiger pulsen lite extra av snabba bilar.

DIN DRÖM – VÅRT MÅL

Jag tror på kvalitet, personlighet, service och ärlighet. Och jag tror att just de detaljerna även är viktigast för dig. De snabba, korrekta svaren och den oväntade servicegraden. För hos oss kan du förvänta dig snabb återkoppling oavsett om det gäller ett samtal, sms eller mail – och det där lilla extra genom hela din bilaffär.

Hos oss ska du känna dig trygg när du gör din bilaffär. För vi vill förmedla en känsla. För det näst bästa med just min passion är när jag får vara med hela vägen när just du uppfyller din dröm om din nya bil. För din dröm är vårt mål.

FÖRSÄKRING

Vi skickar med en provapåförsäkring  från Länsförsäkringar. Vill du ha hjälp med din bilförsäkring efter att provapåförsäkringen har löpt ut? Då kan vi stå hjälpa till med det. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt med försäkringen på din nya bil.
Älskar du, som vi, att köra på bana i Sverige eller utomlands? Då kan vi lösa försäkring även under bankörningen vilket vanliga bilförsäkringar inte täcker.

FINANSIERING

Vill du inte lägga alla dina likvida medel på din bilaffär så har TOPGEAR VÄXJÖ ett samarbete med Santander Bank och Ecster (Fd Handelsbanken Finans) för att underlätta ditt köp. Räntan är för närvarande 4,95 %. Vanligtvis finansierar du 80 % av bilen och lägger 20 % i kontantinsats. En kreditupplysning kommer att tas i samband med ditt köp. Kontakta oss så presenterar vi ett finansieringsförslag som passar just din specifika situation. 

GARANTIER

Våra bilar är kontrollerade och testade. TOPGEAR VÄXJÖ samarbetar  med Autoconcept där vi har möjlighet att erbjuda 3-12 månaders garanti på våra bilar. Vill du förlänga garantin så finns möjligheten att göra det i upp till 24 månader. Läs mer om det här.

Om oss

Har ni några frågor eller funderingar gällande våra bilar, våra försäljningsuppdrag, köpuppdrag, finansiering eller annat? Hör av er.
Vi hälsar er varmt välkomna oavsett om det är med ett samtal, ett mail eller ett sms. 

Vi tar endast emot betalning via Swish eller banköverföring, vi är en kontantfri bilhandlare.

Vägbeskrivning

 

 

Öppettider

Mån - Sön Tidsbokning

Kontakt

Topgear Växjö AB
556794-1017

Adress
Sandvägen 3
352 45 VÄXJÖ

E-post
info@topgearvaxjo.se

Tel
0470-77 77 88
0703-88 88 20

 

Partners

DIN DRÖM - VÅRT MÅL